A biorezonancia

A biorezonancia segítségével történik a dohányzásról való leszokás segítése.
A módszer a hulámtan (rezonancia) jelenségein alapszik, minden élő és élettelen anyagnak van egy belső rezgése, biorezonanciája.
A MORA® elv:A testünkben zajló folyamatokat elektromágneses rezgések irányítják, tehát ha a rezgéseket korrigáljuk, a folyamatok kedvező irányba változhatnak.  A páciens testének rezgései kéz- és lábelektródákon át kerülnek a MORA® készülékbe, melynek segítségével a kiegyensúlyozott test rezgéseinek megfelelő rezgések felerősítődnek, így a szervezet öngyógyító mechanizmusai támogatást kapnak. Az egészséges szervezet rezgéseinek nem megfelelő rezgések ugyanakkor ellentétükre fordulva kerülnek vissza a MORA® készülékből a testbe, ahol a testben található eredeti, illetve a készülék által visszajuttatott tükörkép rezgés kioltja egymást. Ennek eredményeképpen a nem-harmonikus rezgések semlegesítődnek, így a szervezet működése a harmónia irányába terelődik, visszatér a belső egyensúly.
 Mit tapasztalunk magunkon, az eljárás alatt és az utánna következő napokon?
A dohányzásról való leszoktatást segítő eljárás alatt semmilyen kellemetlen érzés sem tapasztalható, hiszen az eljárás olyan frekvencia tartományban történik, amit nem érzékelünk. A dohányzásról való leszoktató eljárásnak van egy bizonyos "ható ideje" és ez 24 óra, amely letelte után már érezni lehet a hatását a kezelésnek. A biorezonanciával történő dohányzásról való leszokás esetében már az első néhány nap folyamán érzékeli,hogy nem kívánja a cigarettát az illető. A 7-8. nap körül előfordulhat, hogy néha eszébe jut a cigaretta, de ezt az időszakot már ki lehet bírni, át lehet vészelni. A cigaretta nélkül eltöltött körülbelül második hét egy választó vonal, ha valaki eljutott idáig, akkor már túl van a nehezén és kezdi magán érezni a pozitív változások jeleit. A dohányzás abbahagyását követően kezdenek kitisztulni a légutak, jobban fogja érezni az illatokat, szagokat az illető. Majd a cigaretta nélküli második hónap végén, már az ízeket is jobban lehet érzékelni . A dohányzásról való leszoktató eljárás egyben méregtelenítő eljárás is, ezért fontos a sok folyadék fogyasztása (napi 2 liter). Meglepően könnyedén, elvonási tünetek nélkül tud az illető leszokni a dohányzásról, a biorezonancia segítségével. 

Összehasonlítjuk a dohányzásról való leszokás az esélyeit a biorezonanciával és más egyéb módszerekkel:
    A statisztikai eredmények szerint kb. 15-25%-os a leszokási arány a nikotin tapasz és a nikotinos rágó gumi esetében. Ennél a módszernél nagy mennyiségű nikotin kerül a szervezetbe a bőrön, illetve a nyálkahártyán keresztül.
     A CHAMPIX nevű gyógyszer segítségével való dohányzásról való leszokás esetén 45-55%-os a leszokási esély. Sajnos nagyon sok mellékhatása van a gyógyszer szedésének, így nem ajánlott terhesség és szoptatás ideje alatt sem. A gyógyszer hatóanyaga: varinicline.
      Egy kutatás szerint az elektromos cigarettát használók többet pöfékelnek, mélyebbre szívják a füstöt. Az e-cigaretta emiatt már nem tekinthető egészséges leszokási alternatívának. Bár az elektromos cigarettát úgy reklámozzák, hogy egészségesebb a szokványosnál, a mostani kutatási eredmények szerint azok is komoly veszélyben vannak, akik ezt választják.A nikotin egyszerre addiktív és mérgező is, míg az e-cigarettában található többi anyag közül néhányról rákkeltő hatást feltételeznek. 

 
Üzenetét elküldheti itt

(*)-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

1 + 3 =